Voorwaarden

  • Uw kat dient minimaal twee weken voor het verblijf en maximaal elf maanden voor het einde van de verblijfsperiode te zijn ingeënt tegen niesziekte. Daarnaast dient uw kat maximaal drie jaar en minimaal twee weken voor het verblijf te zijn ingeënt tegen kattenziekte. Indien de laatste inenting tegen katten- en niesziekte ouder is dan drie jaar of als uw kat nooit is ingeënt, dient uw kat twee maal te worden ingeënt met een tussenpauze van drie weken. De bordetella neusenting is niet verplicht. Mocht u deze inenting toch door de dierenarts laten doen moet er minimaal 14 dagen tussen inenting en de brengdatum zitten. U dient het vaccinatieboekje mee te nemen.
  • De kat dient de dag van aankomst adequaat behandeld te zijn tegen vlooien en wormen. Mochten wij uw kat toch tegen vlooien en wormen dienen te behandelen, worden deze kosten bij u in rekening gebracht.
  • Bij het ophalen van uw kat, dient u het volledige bedrag voor het verblijf van uw kat te betalen.
  • Indien nodig zal De KattenBurg de dierenarts consulteren. Gemaakte kosten zijn voor uw rekening.
  • Uw kat is bij aanvang van het verblijf gezond en lijdt niet aan een besmettelijke ziekte. Mocht dit wel het geval zijn, brengt u ons daarvan op de hoogte zodat wij de kat in de ziekenboeg kunnen opnemen. Mocht u ons niet op de hoogte hebben gebracht, bent u verantwoordelijk voor de gevolgen.
  • Mocht uw kat onverhoopt ziek worden (ondanks onze goede zorgen) tijdens of na het verblijf, zijn wij niet aansprakelijk voor de gevolgen.
  • Ongecastreerde katers en niet gesteriliseerde poezen van 6 maanden of ouder en agressieve katten kunnen niet geplaatst worden in het kattenpension.
  • Een verblijf in de Rebelburg kan niet geannuleerd worden tenzij gebruik gemaakt is van de annuleringsservice van 10% van de kosten.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
11:00 uur tot 12:00 uur
18.30 uur tot 19.00 uur

Zaterdag: Zondag en Feestdagen
11:00 uur tot 12:00 uur op afspraak!
Buiten de openingstijden kunt u op afspraak langskomen 06 30339345

Recente artikelen