• Onze werkwijze

 • Ons doel is uw kat een ontspannen en leuk verblijf te bezorgen.

   

  Als uw kat bij de Kattenburg komt, wordt uw kat eerst gewogen. Zo kan ik tijdens het verblijf in de gaten houden of uw kat voldoende eet.

  Voordat uw kat naar de Kattenburg komt, dient hij ingeënt te zijn tegen katten- en niesziekte (zie onze voorwaarden) en behandeld te zijn tegen vlooien, teken en wormen.

  Bij binnenkomst gaat hij eerst in een eigen verblijf zodat de kat op zijn gemak kan wennen aan het pension. U mag een eigen mandje meenemen zodat uw kat zich sneller thuis voelt bij ons. Na een nacht in zijn eigen verblijf mag hij het pension gaan ontdekken.

  Omdat alle katten in een pension niet op hun eigen territorium zijn hebben katten groepsgedrag in een pension. Daardoor zullen katten elkaars aanwezigheid doorgaans accepteren en een gevecht uit de weg gaan.

  Wij geven drie soorten voer van Royal Canin die geselecteerd zijn op smakelijkheid. Ook katten met een speciaal dieet en/of medicijnen zijn welkom bij ons. Daar hebben wij veel ervaring mee.

  Mocht uw kat ziek worden neem ik meteen contact op met mijn dierenarts om te bekijken wat ik moet doen. Mocht uw kat naar de dierenarts moeten voor een behandeling of onderzoek doen wij dat voor u.

  Mocht u tijdens uw vakantie willen weten hoe het met uw kat gaat kunt u altijd contact opnemen. Ook kunt u kiezen voor de mogelijkheid om één of twee maal een berichtje en een foto van uw kat te ontvangen.

  Tijdens de schoolvakanties mogen, vanwege de rust van de katten, alleen klanten die voor de eerste keer komen met maximaal 2 personen naar binnen komen in het kattenpension. Buiten de schoolvakanties mag iedereen met maximaal 2 personen naar binnen.