• Home NieuwsHome KITTYKIDS: zwerfkittens worden opgevangen in de Kattenburg!:
 • KITTYKIDS: zwerfkittens worden opgevangen in de Kattenburg!:

 • Kittykids-zwerfkittens-opvang-kattenburg

  Vanaf 1 maart 2019 is de Kattenburg begonnen met de opvang van zwerfkittens. Dit het project KITTYKIDS en is in samenwerking met de Stichting Zwerfkat Boxtel.

  In een huiskamer op het terrein van de Kattenburg worden de zwerfkittens opgevangen. Ze worden verzorgd tot ze groot genoeg zijn en worden dan geplaatst in een nieuw huisje.

  Van maandag t/m zaterdag kunnen mensen die geïnteresseerd zijn in het adopteren van een kitten op afspraak langskomen om kennis te maken met de kittens. Mocht u een kitten willen adopteren stuur een mail naar kattenpension@dekattenburg.nl of stuur een appje naar 06-30339345.

  Daarnaast geven we van maandag t/m zaterdag kinderen met een beperking op afspraak tussen 13.00 en 14.00 uur de gelegenheid om te komen knuffelen en spelen met de kittens. Mocht u geïnteresseerd zijn in het knuffelen en spelen met de kittens stuur een mail naar info@elsburg.nl. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Wel dient er zelf voor begeleiding van de kinderen en vervoer gezorgd te worden.

  Mocht er een zwerfkat bij jou in de buurt wonen die hulp nodig heeft,
  bel of app naar Stichting Zwerfkat Boxtel: 06-25428519.