De verschillende ruimtes van kattenpension De Kattenburg

Binnenruimte 1 met uitloop

Een binnenverblijf met een grote klimboom met uitloop naar een buitenverblijf.

In dit verblijf zijn veel grote hokken aanwezig zodat uw kat in het begin rustig kan wennen aan het kattenpension en ook ’s nachts rustig alleen kan zijn en eten.

Ook zijn er op hoogte veel plankjes en hoekjes waar uw kat  kan gaan liggen.

Dit is geschikt voor de kat die graag binnen en buiten is maar ook af en toe rust zoekt.

 

Binnenruimte 2 met uitloop

Binnenverblijf (met uitzicht op verblijf 1) met eventueel uitloop naar een buitenverblijf voor een één of meerdere katten van één eigenaar.

Dit is geschikt voor katten die graag een eigen verblijf hebben maar het wel gezellig vinden om andere katten te zien. Ook als u meerdere katten heeft en deze samen wilt laten verblijven is dit een prima mogelijkheid.

U kunt ervoor kiezen om het raam open te zetten zodat ze naar hun eigen buitenren kunnen.

In de zomervakantie is dit verblijf niet privé te boeken.

Binnenruimte 3 met uitloop

Een binnenverblijf met uitloop naar een groot buitenverblijf voor de echte buitenkat die ook graag af en toe binnen is.

Dit buitenverblijf heeft uitzicht op de weilanden en de dieren die daarin verblijven. In de buitenren staan ook diverse bomen om het buitenleven zoveel mogelijk nat te bootsen.

Ze kunnen lekker klauteren, spelen en de omgeving bestuderen. Ook zijn er voldoende verstopplekjes als uw kat even geen zin heeft aan gezelschap.

Zomer dieetruimte

Een buitenverblijf voor dieetkatten (wordt alleen in de zomer gebruikt).

Dit is bedoeld voor dieetkatten die graag buiten zijn in de zomer en speciale voeding nodig hebben op advies van de dierenarts.Overdag lopen ze lekker los en ’s nachts hebben ze hun eigen hokje met hun eigen hokje.

De hokjes zijn geheel vernieuwd waardoor er een plankje in is gemaakt waar ze bovenop kunnen gaan zitten en kunnen kijken naar de andere katten. Onder het plankje kunnen ze zich verstoppen.

De 3 relax ruimtes

We hebben drie relaxruimtes die speciaal zijn gebouwd om extra rust te bieden. De katten hebben meer ruimte per kat en het zijn kleinere overzichtelijke ruimtes.

Ze hebben een weids uitzicht op de weilanden. Het is overzichtelijk met veel verstop plekjes en grote hokken waar de katten zich terug kunnen trekken.

Er zit feliway in het stopcontact dat extra rust biedt. Hier wordt niet gestofzuigd en er wordt nooit muziek gespeeld. Er is lekker veel speeltjes en krabmogelijkheden aanwezig zodat ze zich niet vervelen.

Dit verblijf is buiten de zomer ook privé te boeken.

De Kittenburg: voor jonge kittens en jong volwassen katten tot 2 jaar